Hevoset ja ponit

VALFRED "Valtsu"

Valtsu on jo 22-vuotias vuonohevosruuna. Valtsu on tallin luottoratsu, sillä se on erittäin kiltti ja rauhallinen, ja toimii niin aikuisilla kuin pienimmilläkin lapsilla. Säkää Valtsulla on 140cm, mutta vankan runkonsa myötä Valtsu jaksaa kantaa myös isommankin aikuisen. Valtsu on kilpaillut menestyksekkäästi sekä esteitä että koulua aina helppo A-tasolle asti. 

A.S UNICO ESMERALDA "Esme"

Esme on 11-vuotias Welsh Part Bred tamma. Esme on hyvin lahjakas koulupuolella ja hyppää myös kiltisti. 

NORDS ISAK "Isak"

Isak on super kiltti työmyyrä. Sopii aivan pienille lapsille kuin jo taitavammalla junnulle. Isak rakastaa hyppäämistä, ja onkin todella reipas ratsastaa. Isakilla on myös hienot askellajit. 

AARTEEN VIUHTI "Viuhti"

Viuhti on super söpö ja kaikkien lasten suosikki. Viuhti on kilpaillut ratsastuksen lisäksi valjakossa jopa ulkoimailla asti.

ANY TIME "Aino"

Aino on 16-vuotias saksalainen puoliverinen tamma. Aino on todellinen konkari esteratsastuksessa, ja nyt tammalla on alettu treenaamaan myös kouluratsastusta. Aino on erittäin kiltti ja kuuliainen, jolla pärjää niin kokeneet kuin aloittelijatkin. Aino on kilpaillut esteitä aina 140cm luokkiin asti. Aino on Johannan kurssihevonen Ypäjän loppukokeissa. Tästä tammasta ei voi kuin tykätä!

WASABORG'S LIONHEART "Veikka"

Veikka on reipas ja rehti shettisori, joka toimii niin pienillä lapsilla kuin jo osaavammilla junnuilla. Veikka on todella kiltti ja rehellinen työmyyrä.

LADYCRUISER "Leidi"

Leidi on kiltti ja kultainen puoliveritamma, joka on vaativalle tasolle koulutettu ja kilpaillut koulua. Leidi osaa ja tykkää myös hypätä. Leidi on oikea luottoratsu. 

DIVA VII "Diva"

Diva on iso ja lempeä tamma. Enemmän diesel-malli mutta saattaa joskus hieman innostuakkin. Divalla on helppo hypätä ja sillä on tasaiset askellajit.


QAMILLA KS "Kamilla"

Kamilla on 9-vuotias FWB tamma. Kamilla on tällä hetkellä pitkällä sairaslomalla, mutta toivomme parasta että tamma palaa joskus vielä ratsastuskäyttöön.

KANKALON MORGAN "Mikki"

Mikki on vasta 4-vuotias suomenhevosori. Mikki harjoittelee ratsunhommia ja tulee tulevaisuudessa tuntikäyttöön.